fbpx
Fnacultuur Fnacultuur Fnac, volg je nieuwsgierigheid

Gaming

3 games die je gespeeld moet hebben

3 games die je gespeeld moet hebben

In dit artikel stel ik je 3 games voor die je absoluut ooit eens geprobeerd moet hebben in je leven.
Wat ik er bijzonder aan vond? Een ongelofelijke gameplay, adembenemende grafische elementen en scenario's die uit een Hollywoodfilm lijken te komen.

1. Red Dead Redemption 2  

Ontdek Red Dead Redemption 2 en kruip in de huid van Arthur Morgan, een lid van een vogelvrije bende die moet vluchten na een mislukte overval. Met een rijke en zeer realistische open wereld én een Tarantino-waardig scenario beleef je het Wilde Westen alsof je er echt was. Bankovervallen, schietpartijen, achtervolgingen, jachten, slappe lach-momenten en verraad... ongetwijfeld één van de meest complete spellen die ik gespeeld heb. Het spel is beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Wanneer je het spel hebt uitgespeeld kan je ook aan je eigen verhaal beginnen dankzij de online modus die nu nog ontwikkeld wordt en die regelmatig nieuwe content voorstelt aan gamers.

Het spel werd gemaakt door Rockstar Games, een studio dat bekend staat voor het ontwikkelen van de bekende serie Grand Theft Auto.

2. God of War 

Kratos, een gewone sterveling die tot de rang van god verheven werd, denkt de tijd te kunnen nemen om zijn zoon groot te brengen, maar deze keer gaat hij de strijd aan tegen de goden van het Noorse Pantheon. Bereid je voor om mythische wezens te bestrijden in epische gevechten en ontdek de verschillende werelden van de Noorse mythologie in God of War op PlayStation 4

God of War is sinds altijd een PlayStation-exclusiviteit en deze nieuwe versie, die zich niet meer in het Oude Griekenland afspeelt, heeft de harten van vele gamers veroverd dankzij de bijzondere band tussen Kratos en zijn zoon Atreus.

3. Detroit : Become Human 

Ontdek een gruwelijke wereld waarin menselijke arbeiders vervangen werden door androïdes die ondankbare taken moeten vervullen. Maar opeens gaat een deel van hen zich irrationeel gedragen: ze gaan menselijke emoties vertonen. Aan jou om in de huid te kruipen van zo'n 3 androïdes in dit spel met originele gameplay waarin je beslissingen moet nemen die het lot van de androïdes gaan bepalen. Detroit : Become Human is een juweeltje in de wereld van videogames met de talrijke scenario's en adembenemende grafische details. Dus ook als je geen videogames-expert bent kan je je wagen aan het avontuur van deze "interactieve film" met een waardig sciencefictionscenario!

Detroit: Become Human is beschikbaar op PlayStation 4 en op PC.

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/