fbpx
Fnacultuur Fnacultuur Fnac, volg je nieuwsgierigheid

Gaming

Final Fantasy VII Remake, hét PS4-spel voor de lente van 2020

Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII, hét iconische spel dat in 1997 werd uitgebracht, heeft eindelijk recht op een remake na een véél te lange wachttijd voor de echte fans. Zoals altijd heeft Square Enix alles gegeven om indruk te maken. Het eerste deel van de remake van Final Fantasy VII is wat het visuele betreft een echt meesterwerk: bewegingen en special effects die zowel indrukwekkend als waanzinnig zijn.

Met Final Fantasy VII Remake op Playstation 4 vertrek je op avontuur in een futuristische wereld, geleid door de kwaadaardige Shinra die de Mako-energie van de aarde uitbuit. Kruip in de huid van Cloud Strife, een oud lid van de elitetroepen die zich aansluit bij een groep verzetstrijders om de wereld te redden.

En de gevechten? Die gaan van de klassieke aanvallen om de beurt naar veel dynamischere gevechten. De "bosses" zijn veeleisend en je zal je best moeten doen om alle leden van je team in leven te houden.

Één ding is zeker : Final Fantasy VII Remake zit vol humor: zotte mini-games en onwaarschijnlijke bewegingen. Je zal je ogen én oren niet geloven.


Als je, zoals ik, geen ervaring hebt met Final Fantasy zal je je in het begin misschien wat moeten aanpassen aan deze spelstijl. Sommige secundaire zoektochten konden volgens mij wel herschreven worden aangezien ze niet meer voldoen aan de verwachtigen van gamers in 2020. Vergeleken met Final Fantasy XV (een gigantische open world) heb ik ook gehoord dat je veel vrijheid verliest. Ik kijk alvast uit naar het tweede luik van deze remake!


...

Final fantasy vii remake FR/NL PS4 voor Playstation 4 - Games - Fnac.be

Alles te weten komen over Final fantasy vii remake FR/NL PS4 en alles over de andere Playstation 4 nieuwigheden. Standaardkorting van -5% voor leden en haal je producten af in de winkel.

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/