fbpx

Super Mario Party op de Nintendo Switch : klaar voor de actie?

Super Mario Party op de Nintendo Switch : klaar voor de actie?

Of je nu van videogames houdt of niet, Super Mario Party zal je ongetwijfeld verrassen. Je kan alleen spelen of met meerdere spelers, maar met de 80 leuke minigames is één ding zeker: je zal je zeker niet vervelen.

De Mario Party-mode

In Super Mario Party op de Nintendo Switch heb je verschillende spelmodi en de meest bekende ervan is zonder twijfel de "Mario Party"-mode. Je vindt er verschillende bordspellen terug uit je kindertijd, met een tikkeltje extra fun erbovenop! Je kan met 4 spelers spelen, online of in local mode. Met 4 verschillende bordspellen is de Mario Party-mode hét ideale spel voor een gezellig avondje onder vrienden. Kies je personage, gooi de dobbelsteen en verzamel zo veel mogelijk sterretjes door vooruit te gaan op het bord. Good luck!

80 minigames

Één woord om de 80 minigames van Super Mario Party voor Nintendo Switch te beschrijven? Wij kiezen "fun"! Je gaat een beroep moeten doen op je behendigheid om je tegenstanders de baas te kunnen zijn. Bovendien wordt het potentieel van de Switch remote volop benuttigd met deze spelletjes : taart gooien, waterpistoolgevecht, badminton, sprongetjes...

Verschillende spelmodi

Met de andere spelmodi ga je vast ook veel plezier beleven. De Toads Keetkamer-modus verandert je salontafel in een feestzaal met eigen minispelletjes. Als je twee Nintendo Switch-consoles samenzet, vergroot je ook het speelterrein.De andere modi zoals de online Mariothon, de ritmische scène, de Challenge Road, de Mario Party duo mode én het raften (waarbij je in een race tegen de tijd van het ene minispel naar het andere peddelt) maken van Super Mario Party een volledig én aangenaam spel.

Scène rythmique
Excursion en rafting

Een avondje met familie en vrienden gepland en je weet niet wat te doen? Nu dus wel. Vertrouw op Super Mario Party. Lachbuien, competitiviteit en plezier verzekerd!

...

HAC SUPER MARIO PARTY NL voor - Games - Fnac.be

Alles te weten komen over HAC SUPER MARIO PARTY NL en alles over de andere nieuwigheden. Standaardkorting van -5% voor leden en haal je producten af in de winkel.

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/