fbpx

De coolste gadgets voor het EK voetbal

pexels-ketut-subiyanto-4934193Gadgets voor het EK voetbal

Supporter jij ook mee voor onze nationale ploeg tijdens dit EK voetbal? Iedereen, van groot tot klein, kan zich volledig onderdompelen in de EK-gekte met speciale edities van spelletjes en boeken. Wij verzamelen de leukste gadgets van dit EK voetbal om thuis de sfeer erin te brengen.

Monopoly

Ons nationale voetbalelftal is nu te ontdekken via deze exclusieve Monopoly uitgave! De strijd om elke centimeter, spannende wedstrijden die over en weer gaan, de waanzinnige goal die uit de lucht komt vallen of de perfecte counter: beleef de mooiste momenten van de nationale ploeg met familie en vrienden

Beduivelde quiz

Maak je klaar voor een match met deze Beduivelde Quiz vol snedige vragen,slimme dribbels en vriendschappelijke tackles. Je speelt in 2 teams en werkt je tegenspelers tegen door kaarten tactisch te beduivelen. Wie als eerste het doel bereikt, wint.

Kleuren maar!

Heb je artistieke en creatieve kinderen in huis? In dit kleurboek staat links telkens een foto van een speler met enkele belangrijke gegevens. Rechts staat een zwart-wittekening om in te kleuren. Het resultaat? Een mooi herinneringsboek met de belangrijkste spelers die door coach Roberto Martinez geselecteerd werden.

Actiespel

Een ideale opwarmer voor de echte match! Kleuren matchen, nummer-symbool matchen en spelers matchen met specifieke en voetbalgerichte actiekaarten. Dit actiespel is een gekende klassieker in de versie van ons nationale elftal. De actiekaarten zijn vervangen door gele en rode kaarten, zo krijg je de match een beetje in eigen handen.

Strips

Ook voor boekenwurmen of fans van stripverhalen zijn er speciale edities over het EK-voetbal uitgebracht. Ontdek de EK-special van F.C De Kampioenen, de EK-gidsen en de stripreeks 'Er was eens…' over de populairste spelers zoals Kevin De Bruyne, Romelo Lukaku en Eden Hazard.

Een duivelse hoofdtelefoon

Deze kinderhoofdtelefoon met duivelsoortjes voldoet aan de Europese wetgeving met een volumebeperking tot 85dB om kinderoortjes te beschermen. Kinderen kunnen veilig muziek beluisteren, een film bekijken op een tablet of verhaaltjes beluisteren op Lunii.

 Tafelvoetbal

Ziezo. En jij? Zin in een partijtje tafelvoetbal?

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/