fbpx

Komt straks de paashaas bij jou langs?

pexels-acharaporn-kamornboonyarush-1028731Vrolijk Pasen!

De paasvakantie is gestart en daarbij hoort de jaarlijkse paaseitjeszoektocht in de tuin of gewoon binnen in huis. Chocolade eieren, gewone eieren of versierde eieren, alles kan en alles mag! Het gaat om het plezier van het zoeken. En als alle paaseitjes gevonden zijn? Ontdek onze spelletjes en boeken om de paasvakantie met de kinderen nog leuker te maken.

Voor de allerkleinsten

Vindt je peuter of kleuter voorlezen ook zo fijn? Voorlezen is niet alleen leuk, het prikkelt de fantasie en stimuleert ook de taal-en spraakontwikkeling van jonge kinderen. Bij Anna op school – Vrolijk Pasen! is een vrolijk verhaal vol verstopte paaseitjes. In Bobbi viert Pasen gaat Bobbi op zoek naar paaseieren en geniet hij van een heerlijk paasontbijt.

De kleurrijke verrassingseieren van Tomy bieden eindeloos veel mogelijkheden voor je peuter. De eitjes hebben vrolijke gezichtjes en hoedjes die piepgeluidjes maken. Naast urenlang spelplezier is dit spelletje ook goed voor de herkenning van vormen en kleuren en stimuleert het de fijne motoriek van je peuter.

Spelen en kleuren vanaf 3 jaar

Happy Chickens is een leuk en interactief spel voor kleuters vanaf 3 jaar. Enkele kuikentjes verstoppen zich in het kippenhok. Neem de stokjes er één voor één uit en laat zoveel mogelijk kuikens naar beneden vallen. Plezier verzekerd!

De juniorversie van Chicken Shuffle bevat 48 eenvoudige opdrachten en 3D-kippen en kuikentjes. De opdracht: verschuif de puzzelstukken zodat er op elk ei een kip zit. Een uitdagend maar superleuk spel voor kinderen vanaf 4 jaar.

Jakkiebak Kippenkak  is een leuk geheugenspel voor jonge kinderen en hun ouders. Elke kip start met 1 veer in zijn staart. Via de looptegels kan je veren van de andere kippen wegnemen en zoveel mogelijk veren verzamelen voor je eigen kip.

Haal de kleurpotloden maar uit de kast! Het kleurblok Pasen bevat 24 mooie kleurplaten in het paasthema: de paashaas, eitjes, klokken,… de tekeningen hebben reliëf, zo blijven kleine kleuters eenvoudig binnen de lijnen.

Spelen en lezen vanaf 7 jaar

Jump In' is een fascinerend puzzelspel met wel 60 uitdagingen. Zet konijnen, vossen en paddenstoelen volgens de opdracht en probeer alle konijntjes in veiligheid te brengen. Ook makkelijk mee te nemen op vakantie dankzij het compacte formaat met deksel.

Wie is de durfal in het gezin en wie neemt liever het zekere voor het onzeker? Konijnen hokken is een spannend dobbelspel waarin elke speler zowel konijnen als hokken moet dobbelen om punten te scoren. Ideaal voor het hele gezin!


Wat was er eerst: de kip of het ei? Een kip is het begin! is een samenleesboekje: de één leest de eenvoudige tekst voor, de ander leest de iets moeilijkere tekst. Een leerzaam boek voor beginnende lezertjes!

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/