fbpx

Green Class 1: Pandemie - Nieuwe rauwe avonturenreeks

Green Class 1: Pandemie

 Met amper zes titels op zijn naam, heeft de Franse scenarist Jérôme Hamon (42) al een behoorlijke indruk nagelaten in het Europese striplandschap. De ex-financieel analist is zowel de bedenker van Emma en Charlotte (een dansstrip voor meisjes) als het onder lovende kritieken bedolven Nils (een nieuwe 'ecologische' saga). Maar met Green Class krikt hij zijn CV op naar nog hogere regionen.

Daarin ontdekt een groepje Canadezen na een lange trektocht door de moerassen van Louisiana dat de wereld zich in lockdown bevindt. Een virus heeft in korte tijd een deel van de mensheid verandert in willoze wezens. Ook één van hen lijkt besmet. Maar geen haar op hun hoofd dat er aan denkt hun vriend alleen te laten in een wereld die plots overloopt van wreedheden.
Green Class is een avonturenreeks die de mosterd lijkt te halen uit twee waanzinnig populaire stripreeksen: Gung Ho en Walking Dead. Een slap afkooksel van één van beiden werd het echter niet. Green Class lijkt, afgaande op dit eerste album, een veelbelovende reeks die op zichzelf kan staan. Tieners met een eigen willetje, hechte vriendschapsbanden, een virus dat de mensheid verandert in vreemde creaturen en het realistische, sfeervolle tekenwerk van nieuwkomer David Tako: deze auteurs hebben goud in handen.

Titel : Green Class 1: Pandemie
Auteur : David Tako & Jérôme Hamon

Uitgever : Le Lombard
ISBN : 9789064212864
Verschijningsdatum : april 2019


...

Pandemie - paperback - Hamon Jérôme, David Tako, Boek Alle boeken bij Fnac

Fnac: Deel 1, Pandemie, Hamon Jérôme, David Tako". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands .

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/