fbpx

Wonderball, De bijenhouder - Slot van een hardboiled-detective

Wonderball, De bijenhouder
 U heeft nog eens behoefte aan een echte, onvervalste rauwe hardboiled detectivereeks waartegen de openingsscènes van Quentin Tarantinos Pulp Fiction verbleken? U wenst er een knap en interessant verhaal bovenop en houdt bovendien van complottheorieën? Probeer deze Wonderball, een vijfluik waarvan zonet het slot verscheen.

Het is het product van scenaristen Jean-Pierre Pécau en Fred Duval (Uur U) en de Nieuw-Zeelander Colin Wilson, die in een vorig drieluik (Headshsot) ook al dweepte met de harde sfeer uit Pulp Fiction. Hij verraste er vriend en vijand mee. Zo ook met Wonderball, alleen is dit nog beter. De reeks start in augustus 1983 met een sluipschutter die in de straten van San Francisco negen willekeurige mensen neerschiet. Inspecteur Spadaccini, oftewel 'Wonderball', ontdekt gelijkenissen met de moord op president Kennedy en diens moordenaar Lee Harvey Oswald…

Dat het hoofdpersonage een kort lontje heeft, zijn neus ophaalt voor enige vorm van hiërarchie, junks en journalisten, en overkomt als een bullebak, moet u niet tegenhouden. Wonderball is een knap geschreven thriller voor wie tegen een stootje kan. Presidentiële moorden, supersoldaten, snuff movies, bergen lijken en persoonlijke trauma's - om maar iets te noemen. 

Titel : Wonderball, De bijenhouder
Auteur : Jean-Pierre Pécau, Fred Duval & Colin Wilson
Uitgever : xxxx
ISBN : 9789463062855
Verschijningsdatum : oktober 2018


...

Wonderball,5 De bijenhouder (HC) - paperback - Colin Wilson, Boek Alle boeken bij Fnac

Fnac: Wonderball,5 De bijenhouder (HC), Colin Wilson". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands .

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/