fbpx

Wat zijn de woontrends in 2021?

woontrends-coverDe woontrends in 2021

Het voorbije jaar hebben we heel veel tijd thuis doorgebracht. Ook in 2021 blijft de lockdown zijn stempel drukken op ons sociale leven en onze gezinssituatie. Je huis en je interieur zijn in deze periode belangrijker dan ooit. Het is de plaats waar je tot rust komt en waar je helemaal jezelf kan zijn. Reden te meer om je interieur een nieuwe frisse look te geven en van je woning een comfortabele plek te maken waar je je goed voelt. Maak kennis met een aantal verrassend nieuwe technologieën die je leven makkelijker en aangenamer maken. En laat de lente nu maar komen!

Aangenamer leven in een slim huis

Xiaomi Mi Home

Wist je dat er anno 2021 heel wat kleine, handige toestellen voor je huis bestaan waarmee je tijd bespaart en die je dagelijks leven vergemakkelijken? De slimme thermostaten van Tado bijvoorbeeld, of de verbonden lampen van Philips die synchroniseren met de muziek die je beluistert.

Wil je je helemaal veilig voelen in je huis? De merken Arlo en Xiaomi hebben kleine beveiligingscamera's en videodeurbellen op de markt gebracht waarmee je met een paar kliks op je smartphone een beeld krijgt van de omgeving.

Harman Aura

Maar je huis moet natuurlijk niet alleen veilig en mooi verlicht zijn. Thuis moet je je goed voelen en mag je plezier maken. Wat dacht je van slimme luidsprekers die je gewoon met je stem bedient zodat je vanuit je luie zetel muziek laat weerklinken doorheen het hele huis? Dankzij de nieuwste technologieën geniet je van uitzonderlijke geluidskwaliteit, waar je maar wil.


Haal de toekomst in huis en kies voor een smart tv. De beelden zijn zo vloeiend dat je je ogen niet gelooft als je een film bekijkt of een videogame speelt. Tv's met oled-technologie passen beeld en geluid aan de omgeving aan en leveren een zuiver, levensecht beeld.

Breng rust in huis

De interieurbijbel

Nu we veel tijd thuis doorbrengen, is het belangrijk om je interieur aangenaam en warm in te richten. De Scandinavische trend met warme kleuren, strakke vormgeving en natuurlijke materialen geven je woning een warme en rustgevende uitstraling.

De interieurbijbel is een klassieker in zijn genre. Je vindt er inspiratie om met je eigen interieur aan de slag te gaan. Meer dan duizend foto's en verhelderende pro's en contra's zetten je op weg naar het interieur van je dromen.

Haal de natuur in huis 

Urban Jungle

Bloeiende kamerplanten zorgen voor een instant lentegevoel in huis. Urban Jungle staat vol groene inspiratie, stijladvies en praktische tips voor meer sfeer in huis.

Steek de handen uit de mouwen en schaf jezelf een paar trendy en decoratieve bloembakken aan om je nieuwe planten helemaal tot hun recht te laten komen in je interieur. Heb je een tuin? Nog beter! Neem een kijkje in onze tuinaccessoires en onze boeken over tuinieren. Wedden dat je groene vingers beginnen te kriebelen?

Een aangename werkplek thuis

Monitor

Wie de hele dag thuis werkt, weet het maar al te goed: een aangename werkplek is cruciaal. En aangezien telewerken ongetwijfeld ook tot het 'nieuwe normaal' zal behoren, kan je maar beter investeren in een extra pc-scherm, een printer of extra opslagapparatuur.

Geniet tijdens je welverdiende koffiepauzes van een lekkere koffie en bekijk onze interessante deals op koffiemachines.

Vous parlez français ? Retrouvez des conseils de lectures francophones sur Fnaculture !

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/