fbpx

Ik ga op reis en ik neem mee...

pexels-pixabay-413960Ik ga op reis en ik neem mee...

Eindelijk vakantie! Zit je te popelen om je koffers te pakken en nieuwe horizonten te ontdekken? Of blijf je liever dicht bij huis tijdens een fiets- of kampeervakantie? Één ding is zeker: we hebben onze vakantie dubbel en dik verdiend. Wat mag je zeker niet vergeten mee te nemen? Je ontdekt het in onze handige checklist. Inpakken en wegwezen!

Fototoestel

Deze zomer kan je eindelijk nog eens echte vakantiekiekjes maken, op een zonovergoten strand, bij een imposant standbeeld of in een uniek natuurgebied. Een degelijk fototoestel mag sowieso niet ontbreken in je koffer. 

Mag het iets meer zijn? Ga voor een drone en maak spectaculaire luchtvideo's en foto's. Check wel vooraf even de regelgeving voor het gebruik van drones in het land van bestemming.

Boeken & strips

Niets zo zalig als helemaal opgaan in een goed boek. Ben je fan van thrillers, romans, reisverhalen of sciencefiction? Maak je keuze en plof deze zomer neer in je vakantiestoel met je favoriete lectuur. Wil je liever geen extra kilo's meezeulen in je bagage? Dan is een Kobo e-reader het geschikte alternatief. Zo neem je tot 3000 boeken mee in één enkele vederlichte tablet.

Een regendag tijdens de vakantiemaanden? Hou een stapel jeugdstrips of graphic novels achter de hand zodat je kinderen zich niet vervelen. Laat grotere kinderen hun keuze maken in ons assortiment jeugdboeken van bekende schrijvers als Dirk Bracke,  Marc De Bel en Roald Dahl. Wedden dat ze hiermee uren zoet zijn?

Spelletjes

Nog een tip voor regenachtige dagen: gezelschapsspellen spelen! Monopoly, Trivial Pursuit, Scrabble of kaartspelletjes, ... Het zijn klassiekers maar geef toe, het is sowieso leuk om samen met vrienden of je gezin een namiddag of avond helemaal op te gaan in jullie favoriete spel.

Kinderen en jongeren vinden het natuurlijk fijn om spelletjes te spelen op een tablet. Of trakteer hen op een nieuwe game van Lego, Mario of Animal Crossing voor urenlang spelplezier.

Muziek

Ontspannen op je terras of barbecueën in je tuin, daar hoort een streepje zomerse muziek bij. Ga voor een draadloze of slimme speaker die je gewoon mee naar buiten neemt en meestal ook waterdicht is. Handig tegen waterspetters uit het zwembad of bij een onverwachte regenbui.

Maak gebruik van je vrije tijd om je platen- of cd-collectie aan te vullen met recent verschenen vinylplaten of cd's die al een hele tijd op je verlanglijstje staan. 

Onze aanraders

Alle nieuwe muziekreleases

Fijne vakantie!

Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/