fbpx

Supporter je mee tijdens het EK voetbal?

sport-2467183_1920EK voetbal

Nog even en de voetbalgekte slaat ongetwijfeld weer toe in België. Zaterdag 12 juni is het zover: dan speelt onze nationale ploeg haar eerste match tegen Rusland. Supporter je mee? Zorg dan dat je alles in huis hebt om het Europees Kampioenschap voetbal in de beste omstandigheden te beleven.

 

Haarscherp beeld

Een kwaliteitsvolle televisie is sowieso een must: elke strafschop, kopbal of goal moet je tot in detail gezien hebben toch? Een groot scherm, contrastrijke beelden, superieure kleuren, haarscherpe details, ... Anno 2021 halen de fabrikanten alles uit de kast met interessante deals op televisies in alle formaten en met de nieuwste technologieën.

Onze beste aanbiedingen in EK-televisies


Je kan de matchen natuurlijk ook via een beamer of videoprojector bekijken in je woonkamer of je tuin. Je hoeft enkel een lege muur of scherm te hebben. De voordelen van een beamer? Hij is compact en je kan hem veel gemakkelijker verplaatsen dan een televisie. Én je kan met meer mensen tegelijk kijken!

Onze beste aanbiedingen in beamers

 

Beeld zonder klank? No way

De kolkende sfeer van het voetbalstadion bij je thuis beleven? Dat kan! Haal een soundbar of homecinema in huis en je zal je oren niet geloven. Het geluid komt niet alleen van voren, maar ook van links, rechts en soms zelfs van boven. Zo beleef je elke match alsof je zelf in het stadion zit en bouw je je woonkamer om tot een heuse voetbaltribune.

Onze beste aanbiedingen in soundbars en speakers

Hapjes, drankjes, kiekjes

https://www.nl.fnac.be/EURO-2021/Klein-Elektro/shi468052

Van al dat gejuich en geschreeuw wordt een mens al eens dorstig en hongerig. Verwen je gasten of huisgenoten met popcorn, pizza, Belgische frietjes en verfrissende drankjes tijdens de rust. Leg de uitgelaten sfeer van de supportersbende vast met originele foto's voor, tijdens en na de match.

Onze beste aanbiedingen in klein elektro

Onze beste aanbiedingen in fototoestellen

Voetbalgek

Dompel je helemaal onder in de voetbalsfeer met onze boekenselectie over het EK voetbal, van de officiële EK-gids 2020 tot strips en biografieën van onze nationale helden. Of leef je uit met FIFA 21 en train je virtuele voetbalskills op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox One of pc.

Onze boekenselectie EK voetbal

Onze selectie FIFA 21 games

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/