fbpx

Wedstrijd: 20 x 2 bioscooptickets voor Spiral: From the Legacy of Saw

screenshot-spiralSpiral: From the Legacy of Saw

 Op 21/07 komt Spiral uit in de bioscoop. Hou je van spanning en een flinke portie horror? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een duoticket om deze nieuwe film uit de Saw-collectie te ontdekken in de bioscoop.

Een sadistisch genie wil gerechtigheid en neemt het heft in eigen handen. Werkend in de schaduw van een legendarische inspecteur (Samuel L. Jackson), krijgen agent Banks (Chris Rock) en zijn partner (Max Minghella) de leiding in het onderzoek naar de wrede moorden, die herinneringen oproepen aan het duistere verleden van de stad. Zonder het te beseffen, wordt Banks een pion in het verdorven spel van de moordenaar. De trailer bezorgde ons alvast kippenvel!

Een stevige horrorfilm beleef je natuurlijk het best in de bioscoop, op groot scherm en lekker in het donker. Daarom geven we 20 x 2 bioscooptickets weg. Wat moet je doen? Beantwoord de vragen hieronder uiterlijk 21/07. Veel succes!

Entrée non valide
Entrée non valide
Entrée non valide

Doe mee aan de wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen. Wij verzamelen je persoonlijke gegevens enkel en alleen om de opvolging van je deelname aan de wedstrijd mogelijk te maken.

Naam?
Voornaam ?
Email ?
uw favoriete Fnac-winkel?
GDPR non accepté
Règlement non accepté
Bij deelname aan de wedstrijd wordt je IP-adres geregistreerd voor unieke deelname. Wij houden enkel rekening met je eerste deelname.

Je kan je recht van toegang, rechtzetting, annulering en verzet richten tot Fnac Belgium NV – Afdeling Communicatie & Wedstrijden, Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, België.
(*) Verplicht in te vullen voor deelname aan de wedstrijd

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/