fbpx

Wedstrijd oktober: 40 jaar Fnac

212854540 jaar Fnac

Fnac België viert dit jaar haar 40ste verjaardag en deelt cadeautjes uit! Ben je een boekenliefhebber en ken jij de klassiekers van de laatste 4 decennia? Vind je 'Het verdriet van België' het allerbeste boek van Hugo Claus? Denk jij alles te weten over Harry Potter en verslond je destijds de boeken in een recordtempo? Of las je nagelbijtend De Da Vinci code in één ruk uit? 

Test je kennis over de iconische boeken van de voorbije 40 jaar en doe mee aan onze wedstrijd. Elke maand geven we 3 Fnac Vanden Borre cadeaukaarten van € 100 weg!

Ontdek alles over de iconische boeken op onze pagina 40 jaar Fnac en beantwoord onderstaande vragen. Veel succes!

Wedstrijd 40 jaar - oktober

Entrée non valide
Entrée non valide
Entrée non valide
Entrée non valide
Entrée non valide

Doe mee aan de wedstrijd door onderstaand formulier in te vullen. Wij verzamelen je persoonlijke gegevens enkel en alleen om de opvolging van je deelname aan de wedstrijd mogelijk te maken.

Naam?
Voornaam ?
Email ?
uw favoriete Fnac-winkel?
GDPR non accepté
Règlement non accepté
Bij deelname aan de wedstrijd wordt je IP-adres geregistreerd voor unieke deelname. Wij houden enkel rekening met je eerste deelname.

Je kan je recht van toegang, rechtzetting, annulering en verzet richten tot Fnac Belgium NV – Afdeling Communicatie & Wedstrijden, Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters-Leeuw, België.
(*) Verplicht in te vullen voor deelname aan de wedstrijd


Related Posts

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/