fbpx

Welk cadeautje voor een onvergetelijke Moederdag?

pexels-elly-fairytale-3893732Moederdag

Op Moederdag zetten we alle mama's in het zonnetje. Want dit jaar verdienen ze dit meer dan ooit. Heb jij al een cadeautje gekozen om je mama, je oma, je plusmama of je schoonmama te verrassen? Check onze tips en vind een cadeau dat écht bij haar past. 

De creatieve mama

Is jouw mama graag creatief bezig en maakt ze het liefst van al foto's en filmpjes tijdens gezellige gezinsmomenten of natuurwandelingen? Verras haar met een fonkelnieuw fototoestel of een knappe smartphone om alle unieke herinneringen vast te leggen.


Fnac Pack Canon EOS M50 + 2 lenzen + draagtas + geheugenkaart

De sportieve mama

Houdt jouw mama van sportieve uitdagingen? Maak haar blij met een hippe smartwatch of een set draadloze oortjes. Zo blijft ze in topvorm en kan ze ongestoord haar lievelingsmuziek beluisteren tijdens haar loopsessies en work-outs.


Fitbit Versa 3 Pink Clay


De avontuurlijke mama

Mama's die niet stil kunnen zitten en die houden van spannende vooruitzichten zullen letterlijk en figuurlijk in de wolken zijn met een drone. Of wil jouw mama tijdens haar avontuurlijke trips altijd haar favoriete lectuur bij de hand hebben? Dan is een e-reader het gedroomde geschenk.


Drone DJI - Mavic Mini 2

De kroostmama

Is jouw mama een echte keukenprinses die geniet van gezellige tafelmomenten met het hele gezin? Neem een kijkje in ons assortiment keukentoestellen, barbecues of ijsmachines zodat ze zich volop kan uitleven en de lekkerste gerechten op tafel kan blijven toveren.


Tefal BG910812

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://blog.fnac.be/